Voetinform.nl

Medisch & Zorg

Snurkbeugel besteld om van het geklaag af te zijn!

Ik heb ervoor gekozen om een snurkbeugel aan te schaffen. Dit omdat mijn partner mij iedere nacht wakker houdt door zijn gesnurk. In het begin was ik hier niet bepaald mee bezig. Het leek ook wel alsof ik het toen die tijd niet hoorde. Echter begon ik mij de laatste maand zo te storen aan zijn gesnurk. Dit resulteerde in het feit dat ik midden in de nacht door hem wakker werd. Zelf kan hij hier niks aan doen natuurlijk, alleen ik wilde ook mijn nachtrust zien te krijgen! Zo hebben wij toen die tijd ervoor gekozen om een extra slaapkamer in te richten zodat hij daar kan slapen. Niet bepaald romantisch, maar wel effectief.

snurkbeugel

De snurkbeugel verlicht het probleem meteen!

Ik snap heel goed dat mijn partner hier niks aan kan doen, echter wil ik wel van het snurken af zien te komen. Zodoende ben ik samen met hem op het internet gaan zoeken naar een oplossing. Al snel kwamen wij terecht op de website van Snurkproblemen.info. Hier werd het duidelijk dat een snurkbeugel wellicht het beste is wat hij kon hebben.

Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. De beugel werd op maat gemaakt en dat duurde natuurlijk wel even tot het zover was dat hij hem kon dragen. De eerste avond dat hij de beugel ging gebruiken was voor hem wennen. Ik werd zelfs in de nacht wakker om te kijken of dat hij nog sliep. Dit omdat ik hem niet meer hoorde!