Voetinform.nl

Medisch & Zorg

Gezocht en gevonden: au pair Nederland

au pair

au pair nederland Bedrijf gevonden voor au pair Nederland

Ik ging op zoek naar een au pair Nederland voor mijn man. Hij is namelijk terminaal ziek en de zorg voor hem kost mij momenteel teveel energie. Ik kan ook niet werken als ik voor hem moet zorgen en daardoor hebben we te weinig inkomsten. Ik zocht voor 3 dagen per week iemand die gewoon bij ons thuis kon komen. We hebben thuis wel alle hulpmiddelen, zoals een traplift en aangepaste douche. Ik vond het ook niet nodig om hem ergens anders te laten wonen omdat de andere dagen ik gewoon voor hem kan zorgen. Ik werk zelf ook in de zorg, dus heb ook voldoende kennis om het de andere dagen gewoon over te nemen. Het is puur wat ontlasting van mij op die dagen.

Goed contact met Uw Zorg Compaan

Dau pair nederlandie au pair uit Nederland heb ik inmiddels gevonden en ze is al een paar dagen gekomen. Ik ben onwijs tevreden en mijn man net zo. Ondanks dat hij niet meer zo goed kan praten door zijn hersentumor merk ik aan hem dat hij op zijn gemak is bij haar. Dat vond ik in het begin wel even spannend moet ik toegeven, maar het contact met Uw Zorg Compaan is erg goed. Ik vertrouw haar nu volledig met hem en ze doet het heel goed. Ik zou iedereen die in dezelfde situatie zit als ik het aanraden om te kijken of het iets is! Op de website staat een hele hoop informatie!