Voetinform.nl

Medisch & Zorg

Fysiotherapeut in de buurt

Therapie

Hier heb ik pijn is een bedrijf die is opgezet door veel fysiotherapeuten door heel Nederland. De laatste jaren is het heel druk geworden in praktijken. Via de website van Hier heb ik pijn kan je een fysiotherapeut in de buurt zoeken door middel van een goed systeem. Als je een praktijk in de buurt hebt gevonden kun je meteen een afspraak maken. Verder kan je ook meteen telefonisch contact opnemen met de fysio die je hebt gevonden. Ook kun je een stukje informatie lezen over de fysio. Naast de zoekmachine hebben ze ook een tool die door middel van vragen je klacht kan vertalen naar een oorzaak. Dit doen ze door eerst de plek op je lichaam aan te wijzen waar je de pijn ervaart. Daarna komen er een hele waslijst aan vragen. Als je deze allemaal hebt ingevuld krijg je een uitkomst.

Fysiotherapie

De missie

De missie van Hier heb ik pijn is om de last van fysiotherapeuten te verminderen. De vraag voor online informatie wordt steeds groter en je wilt niet dat mensen verkeerd worden geïnformeerd, zeker niet als het om je lichaam gaat. Hier heb ik pijn wil ervoor zorgen dat patiënten betrouwbare informatie krijgen en te dienen als een intermedium.

Behandeling

Blog

Op de website van Hier heb ik pijn hebben ze ook een blog. Op deze blog worden er allemaal tips & tricks gegeven die te maken hebben met je lichaam. Verder staan er ook kleine tekstjes over verschillende dingen zoals: wat is nou eigenlijk een blauwe plek of wat is een buikwandbreuk. Deze vragen worden hier allemaal beantwoord door specialisten op dit gebied. Ook wordt er informatie gegeven over wat pijn nou eigenlijk is. Naast de blog hebben ze een ideeënbus. In deze bus kan je allemaal informatie achterlaten.