Voetinform.nl

Medisch & Zorg

Bij Scootmobiel Vitaal een scootmobiel huren

Vaak lees je alleen over de mogelijkheid om een scootmobiel te kopen, maar bij Scootmobiel Vitaal is het ook mogelijk om een scootmobiel te huren. Mijn zus is laatst van het paard gevallen en heeft hierdoor haar been gebroken. Gelukkig viel de breuk mee en was een operatie niet nodig. Maar ze moest er wel gips omheen en dit minimaal zes weken erom houden. Het vervelende hieraan is dat wij net een week vakantie voor de boeg hadden en om deze reden af te zeggen was geen optie. Daarom leek het ons een geweldig idee om voor haar bij Scootmobiel Vitaal een scootmobiel te huren. Zo kan de vakantie toch doorgaan en mijn zus ondanks haar tijdelijke handicap kan dan ook mee. 

Een geweldige oplossing

Omdat mijn ouders voor mijn zus een scootmobiel hadden gehuurd hebben wij allemaal van een welverdiende vakantie kunnen genieten. Het enige nadeel voor mijn zus was dat zij deze vakantie niet kon zwemmen, maar gelukkig was dit maar tijdelijk, de volgende vakantie zal het gips er vast wel af zijn.

Je denkt haast bij een scootmobiel dat dit een vervoersmiddel voor oudere mensen is die slecht ter been zijn, maar niets is minder waar. Mijn zus was er in ieder geval heel erg blij mee dat zij tijdelijk gebruik kon maken van een scootmobiel. Deze scootmobiel kon je opvouwen zodat deze met gemak in de kofferbak van de auto past. Voor mensen die ook een scootmobiel hebben gehuurd en waar achteraf blijkt dat zij deze scootmobiel willen kopen dan wordt de huur van de aankoopprijs afgetrokken.