Voetinform.nl

Medisch & Zorg

Aanrader: Woningontruiming door Seniorenhulp Nederland

seniorenhulp-nederland-logo

vervoer-seniorenhulpWoningontruiming is altijd een hele grote klus. Daar weten wij alles van. Wij hebben eindelijk een lening gekregen van een bank. Daarvan kunnen wij een huis kopen. Wel zaten daar enkele voorwaarden aan. Met die voorwaarden zijn wij dan ook uiteindelijk akkoord gegaan. Dit betekende dat wij onze huur konden opzeggen, en intrekken in het nieuwe huis. Een woningontruiming was hierbij zeker nodig. Dit kunnen wij natuurlijk zelf niet aan. Dit willen wij door een bedrijf laten doen. Ook hebben wij hier geen tijd voor.

Zoeken

Ik had besloten om het internet op te gaan en de bedrijven zoeken die aan mijn voorwaarden voldoen. Er is maar een bedrijf die voldoet aan mijn voorwaarden. En dat is Seniorenhulp Nederland. Zij weten namelijk als geen ander hoe zij met mijn opdracht op moeten gaan en kunnen mij uitstekend helpen. Toch wilde ik wat meer weten over de diensten van het bedrijf. Daarom heb ik besloten contact op te nemen met een van de medewerkers.

Contactseniorenhulp-bouwen

Het contact met de medewerker verliep soepel. De medewerker wist duidelijk waar zij het over had en kon mij direct helpen met mijn vragen. Mijn vragen werden dan ook zorgvuldig beantwoord. Geweldig bedrijf! Nu wist ik het wel zeker. Dit bedrijf heeft mijn keuze makkelijker en vertrouwder gemaakt. Over het resultaat was ik en de huurbaas dan ook zeer tevreden. Het huis is compleet kaal en in onze nieuwe huis staan de meubelen veilig geïnstalleerd door de monteurs.