Voetinform.nl

Medisch & Zorg

Wat is een rolstoelauto?

Een rolstoelauto is een auto die zo is aangepast dat deze makkelijk toegankelijk is voor iemand met een rolstoel. Er zijn veel verschillende aanpassingen die gemaakt kunnen worden waardoor een auto beter te gebruiken is voor iemand met een handicap. Er bestaan rolstoelauto’s zodanig aangepast dat de rolstoelgebruiker zelf kan rijden, maar er zijn ook auto’s waar de rolstoelgebruiker gemakkelijk als passagier mee kan reizen. De auto’s waarbij een rolstoelgebruiker zelf kan rijden zijn voorzien van een systeem waarmee het mogelijk is om gas te geven of te remmen met de handen.

De meeste bedrijven die rolstoelauto’s verkopen passen deze ook op maat aan, aangezien elke rolstoelgebruiker andere wensen heeft en verschillende rolstoelen ook andere maten kunnen hebben. Een goedkope manier om een rolstoelauto aan te schaffen is door te kijken voor occasions en deze vervolgens aan te laten passen indien nodig. Wellner Mobiliteit is een van de bedrijven die rolstoelauto’s verkoopt, waaronder ook occasions.

Wellner Mobiliteit rolstoelauto’s

Wellner Mobiliteit verkoopt zowel aangepaste auto’s als bussen. In de rolstoelbussen kunnen indien gewenst zelfs meerdere plekken voor rolstoelgebruikers gemaakt worden. Dit bedrijf is een van de betere bedrijven als het om aangepaste auto’s gaat. Aanpassingen die je hier kunt laten inbouwen zijn bijvoorbeeld een rolstoellift, een oprijplaat of een draaistoel. Wellner Mobiliteit heeft een van de beste klantenservices. Ze geven je namelijk bij elk product de 10 “Wellner-zekerheden”. Deze garanties maken het kopen van een auto bij Wellner erg aantrekkelijk.

Een auto testen kan je doen in de Wellner showroom, maar als je hier moeilijk kunt komen zijn de mensen van dit bedrijf ook bereidt om naar jou te komen. Zodra je online een auto hebt gezien waar je interesse in hebt kan je het bedrijf vragen om een thuispassing. Door de uitgebreide service ben ik erg onder de indruk van Wellner Mobiliteit.