Voetinform.nl

Medisch & Zorg

Urnen voor een Eerlijke prijs, diverse mogelijkheden onder de Euro 125,-.

Met een groot & divers (online) assortiment tegen eerlijke, scherpe prijzen, vindt u bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens, binnen ieder budget. Wij begrijpen dat prijs zeker niet de belangrijkste factor is in een tijd als deze, echter vinden wij het wel belangrijk om eerlijk & open te zijn over onze prijzen. Onze medewerkers hebben 3 prachtige urnen geselecteerd met een prijskaartje lager dan Euro 125,-. Deze worden onderstaand toegelicht.

 

1: De klimop urn van staal; Een prachtige stalen urn met een sierlijke vormgeving, waar u de asbus die u van het crematorium ontvangt precies in kunt plaatsen, dus ook nog eens handig. De klimop urn is voorzien van een mooi bewerkte ‘sierstrip’  met klimop motief. Dit geeft deze urn een mooi en bijzonder accent. De klimop urn is verkrijgbaar in diverste kleurtinten. Voor een bedrag onder de Euro 125,- kunt u kiezen voor de zwarte, bronze en groene klimop urn. Alle 3 prachtige exemplaren, voor een dierbare herinnering. Daarnaast vindt u bij UitvaartUniq.nl een uitgebreid aanbod stalen urnen met een prijskaartje lager dan Euro 125,-.

logo

2: De Fruitful urn klein van polyresin. De fruitful urnen zijn zeer bijzonder en combineren bijzondere en opvallende kleurtinten met een prachtige afwerking en vooral ook een eigentijdse en moderne vormgeving. Zeker het bekijken waard! Enkele fruitful urnen, waaronder de prachtige Fruiful urn metallic klein, zijn op dit moment bij UitvaartUniq.nl tijdelijk afgeprijsd en op dit moment verkrijgbaar voor Euro 122,50 incl. BTW (normale prijs betreft Euro 155,-).

 

3: De ‘Eco urn – bio’; Prachtige biologisch afbreekbare urnen met een klassieke urn vormgeving en leverbaar in een grote diversiteit aan kleuren. Ook kunt u kiezen voor verschillende modellen met decoaties, zoals bijvoorbeeld de Eco urn marguerite – bio, of een model versierd met een gouden sierstrip, zoals de Eco urn blau met 2 gouden strepen – bio. Deze toegankelijke ecologische urnen zijn bij UitvaartUniq.nl verkrijgbaar vanaf Euro 94,- en diverse modellen zijn nu tijdelijk afgeprijsd voor Euro 79,- incl. BTW.

 

Bent u op zoek naar een prachtige tastbare herinnering en heeft u een bepaald budget voor ogen. Navigeer dan naar ‘alle urnen’ en maak gebruik van onze handige prijsfilter. Urnen bij UitvaartUniq.nl, Eerlijke prijzen en een optie binnen ieders budget.