Voetinform.nl

Medisch & Zorg

Opti Free PureMoist: Dit kun je verwachten

Ben jij al bekend met Opti Free PureMoist? Het is een lenzenvloeistof die binnen de betere van de lenzenvloeistoffen valt. Het kan jou daarom veel voordelen op gaan leveren. Er zijn ook steeds meer verkooppunten waar je deze vloeistof kunt kopen. Een van de verkooppunten waar je kunt gaan kijken is Lens2day. Maar wat kun je allemaal van deze vloeistof verwachten en hoe zorg je ervoor dat je een goede keuze maakt? Onderstaande informatie helpt jou op weg bij het vinden van de juiste vloeistof, zodat jij ervan kunt gaan profiteren. 

Opti Free PureMoist voor langer draagcomfort

Opti Free PureMoist is een lenzenvloeistof waar een no rub systeem te vinden is. Dit houdt in dat er altijd een maximale reiniging, bevochtiging en desinfectie van zachte lenzen gerealiseerd kan worden. Het is een premium lenzenvloeistof waar je tot wel 16 uur draagcomfort mee kunt behalen. Dit is over het algemeen hoger dan bij andere vloeistoffen. Als je weet dat je voor langere tijd de lenzen moet dragen, zou je dus naar deze vloeistof kunnen kijken in plaats van een van de andere vloeistoffen die op de markt te vinden zijn. Jij profiteert altijd van de verbeteringen. 

Een goede bevochtiging van de ogen 

Bij Opti Free PureMoist worden de lenzen altijd goed bevochtigd. Er ontstaat hierdoor een laagje om de lens, waardoor je hem eenvoudiger in kunt doen en de bevochtiging ook voor langere tijd blijft. Dit is goed als jij altijd last hebt van droge ogen. Normaal gesproken zal jouw oog met knipperen en traanvocht bevochtigd worden, maar door de afsluiting met de lens kan dit niet meer op natuurlijke wijze gedaan worden. Het laagje op de lens zorgt ervoor dat jouw ogen niet droog aan zullen gaan voelen en wederom het draagcomfort aanzienlijk gaat verbeteren. 

Een goede reiniging van de lenzen 

Er is echter meer te behalen aan de Opti Free PureMoist. Zo zal deze lenzenvloeistof namelijk ook zorgen dat de lenzen weer schoon zijn. Vuil, eiwitaanslag en vetten worden dankzij deze vloeistof verwijderd en je zorgt ervoor dat de helderheid van de lenzen beter blijft. Gedurende de dag zijn er immers verschillende invloeden die op de lens werken en je moet tijdens jouw draagtijd voldoende blijven zien. De desinfectie zorgt er daarbij weer voor dat schimmels en bacteriën geen kans meer hebben om zich te blijven hechten. Jouw zachte lenzen zullen geen schade aan kunnen brengen aan de ogen. 

Ga voor goed advies 

Opti Free PureMoist is een lenzenvloeistof waarmee je een multifunctionele lenzenvloeistof in jouw handen hebt. Je kunt ermee reinigen, bevochtigen en goed inzetten en hoeft hierdoor niet meerdere aankopen te doen. Als je nog niet zeker weet of dit de beste vloeistof is voor jouw situatie is het goed om advies in te winnen bij de professionals. Zo weet je zeker dat alles bij je gaat passen en je alleen maar kunt genieten van de voordelen die je van de lenzenvloeistof gaat krijgen. Zo heb je een goede aankoop.