Voetinform.nl

Medisch & Zorg

​Oorcorrecties bij Kliniek Veldhoven pijnlijk?

Oorcorrecties bij Kliniek Veldhoven

Al een geruime tijd kamp ik al met een probleem. Nou ja het is niet een heel groot probleem, maar ik wil er wel graag vanaf! Ik heb namelijk onwijs veel last van mijn flaporen…

oorcorrectie_mustarde_v2a

Iets waar ik me dagelijks aan stoor is dat zodra ik voor de spiegel kom te staan mijn ogen automatisch naar mijn oren toe gaan. Hier baal ik zo van waardoor ik ervoor heb gekozen om via het internet te zoeken naar een oplossing hiervoor. het ondergaan van een oorcorrectie was dan ook het beste wat ik kon doen, echter ga ik hier vanuit dat het een pijnlijk ingreep is waar ik niet op zit te wachten.

Een behandeling ondergaan om van mijn flaporen  af te komen wil ik maar al te graag. Ik heb er dan ook voor gekozen om de pijn te accepteren op dat moment, zolang ik maar van mijn flaporen af ben!

timthumb

Informatie zoeken

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar informatie wat ik kan gebruiken om het waar te maken. Ik had gezien dat je een Oorcorrecties bij Kliniek Veldhoven kan laten uitvoeren welke mijn interesse heeft gewekt.  Door een afspraak te maken bij hun kon ik graag mijn wens bespreken en te horen krijgen vanuit hun hoe dat deze ingreep verloopt. Gelukkig zagen hun ook in dat een ingreep bij mij van toepassing is waardoor ik vrij snel een afspraak heb gemaakt om deze behandeling te ondergaan!