Voetinform.nl

Medisch & Zorg

Naar de dentist

Naar de tandarts gaan is voor weinig mensen een leuk uitje. Daarom doet deze dentist er zo veel mogelijk aan om jou op je gemak te laten voelen. De praktijk is groeiend en dynamisch en heeft een jong maar groot team. Binnen het team zijn meerdere assistentes, tandartsen en mondhygiënistes te vinden. Daarnaast is er een tandarts-endodontoloog en een paro-preventieassistente. Parodontologie en endodontologie krijgen bij deze dentist namelijk extra aandacht. Door gebruik te maken van goede materialen en administratie en door goede behandelingen biedt de dentist kwalitatief goede zorg. Bovendien blijft het personeel zichzelf en de praktijk ontwikkelen. 

Ontwikkelen van de tandartspraktijk

Dat ontwikkelen gaat op meerdere manieren. De medewerkers zorgen dat ze op de hoogte blijven door het lezen van vakliteratuur en het bijwonen van evenementen. Maar ook hebben de medewerkers de opties voor bijscholing en nascholing om hun kennis op peil te houden. Daarnaast staat de dentist open voor suggesties betreft de dienstverlening. Door hiernaar te luisteren, kan de praktijk de dienstverlening verbeteren voor een prettigere ervaring van de patiënten.

Aandacht voor jou

Jij als patiënt wordt op meerdere manieren geholpen bij deze dentist. Jouw mening doet ertoe in de praktijk, dat allereerst. Daarnaast kun je zelf kiezen of je door een vaste tandarts behandeld wil worden. Misschien vind je dat prettiger, vooral als je vaker naar de dentist moet voor meer dan alleen controle. Als er bij de controle blijkt dat er extra zorg nodig is, dan kunnen afspraken voor dingen als vullingen of gebitsreiniging vaak snel ingepland worden. Maar ook is er extra aandacht voor mensen met angst voor de tandarts. Er wordt de tijd genomen om met je in gesprek te gaan, om samen te bepalen wat er gedaan kan worden om de behandeling zo prettig mogelijk te maken.