Voetinform.nl

Medisch & Zorg

Is microneedling ook iets voor u?

Ik heb al vanaf jongs af aan een erg lastige huid. Ik weet niet zo goed wat ik hier aan moet doen maar ik merk wel dat ik hier ontzettend onzeker van word. In de pubertijd had ik ook altijd al erg veel last van puistjes en dit zorgde er voor dat er soms kinderen uit mijn klas nare opmerkingen tegen mij maakten. Ik hoopte dat dit na mijn achttiende weg zou gaan maar helaas was dit niet echt het geval. De afgelopen jaren wordt mijn huid steeds minder onzuiver maar ik heb er nu een nieuw probleem bij gekregen. Ik heb namelijk heel erg last van rimpeltjes. Het worden er steeds meer en ik merk dat ik dit echt niet mooi vind. Ik ben daarom op het internet gaan zoeken naar iets wat zou kunnen helpen om mijn huid weer iets strakker te krijgen. Ik ben terecht gekomen op de site van dermatude.com. Via deze site heb ik voor het eerst gelezen over microneedling. microneedling is een erg goede techniek waarmee de huid met kleine naaldjes wordt geprikt. Hierdoor wordt de huid weer strakker en dit gaan het verouderen van de huid tegen.

microneedling is dé oplossing voor mijn verouderende huid

Ik ben heel erg blij dat ik via deze site voor het eerst iets heb gelezen over microneedling. Ik heb inmiddels al een aantal behandelingen gehad en ik kan zeker stellen dat ik best wel veel verschil zie. Ik vind het erg fijn dat er iets aan mijn huidproblemen kan worden gedaan. Dit zorgt er namelijk absoluut voor dat ik minder onzeker ben en lekkerder in mijn vel zit.

Zeker waard om eens meer informatie hierover te lezen

Als u meer wilt weten over microneedling dan kan ik u zeker aanraden om:

  • eens een kijkje te gaan nemen op deze site
  • de informatie eens te lezen
  • een afspraak in te plannen!