Voetinform.nl

Medisch & Zorg

Het gebruiken van verzorging voor huid

natuurlijke gezichtsverzorging 9

Luxe huidverzorging, maar wat heb je nodig. Tegenwoordig is het erg belangrijk om je huid goed te verzorgen met luxe huidverzorgingsproducten en meer zoals natuurlijke gezichtsmaskers. Dit is een dure crème of andere zalf die gezien kan worden als iets dat niet alleen de huid reinigt, maar ook zorgt voor het verschijnen van lelijke plekjes. Maar wat voor luxe huidverzorging heb je nu precies nodig? Dit is een hele goede vraag want er zijn talloze soorten zalven en lotions die je op je huid kunt gebruiken, maar ze geven allemaal een ander resultaat en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Het verhelpen van lelijke plekken

Zelfs als je geen foundation of make-up draagt, is dagelijkse reiniging essentieel bijvoorbeeld met natuurlijke gezichtsmaskers. Overdag wordt de huid blootgesteld aan stof, zand en gifstoffen, die de huid zelf uitscheidt. Bacteriën leven op je huid, maar ze laten ook afvalstoffen achter in de vorm van gifstoffen die anders aan je kussensloop blijven kleven en puistjes veroorzaken (niet zichtbaar voor het blote oog). Reinigingsmelk is in principe geschikt voor alle huidtypes. Het is het beste om iets natuurlijks en chemisch te kiezen, maar nog beter, gebruik een reinigingsmelk om je oogmake-up te verwijderen. Kies een reinigingsolie als je een erg droge, schilferige huid hebt. Heb je een erg vette en geïrriteerde huid, kies er dan een.

Ongewaardeerde producten

De producten die vaak worden overgeslagen zijn lotions, toners of tonics, dat zijn verschillende benamingen voor hetzelfde product.Een vloeistof met ingrediënten. Dit is echter geen correct gebruik. Gebruik altijd reinigingsproducten en geschikte lotions om uw huid op een pH-waarde van 5,5 te brengen. Het resultaat is een optimale huid omgeving, minder vatbaar voor uitdroging, overgevoeligheid, ontstekingen en ontstekingen. Kies toners of lotions die parfum- en alcoholvrij zijn (erg belangrijk!). Hierdoor kan je altijd op een oplossing komen wanneer je last hebt van puistjes of andere lelijke plekken rondom het gezicht en hoofd.